Više od 25 godina iskustva na području carinskog zastupanja i otpremništva te stručnost našeg tima osnova su za uspješno rješavanje svih Vaših potreba i zahtjeva vezanih uz carinsko poslovanje.

Poslujemo na četiri lokacije u unutrašnjosti RH (Zagreb, Osijek, Rijeka i Vukovar) te na četiri granična prijelaza (Bajakovo, Stara Gradiška, Slavonski Brod i Ličko Petrovo Selo).

Status ovlaštenog gospodarskog subjekta (AEO) predstavlja nas kao pouzdanog i kvalitetnog partnera kako prema carinskim tijelima tako i prema naših trenutnim i budućim poslovnim partnerima.

Stalnim stručnim usavršavanjem i kontinuiranom vanjskom i unutarnjom edukacijom vezanom uz česte promjene zakonodavstva možemo Vam ponuditi rješenja i za Vaše najsloženije komercijalne poslove sa stajališta carinskog zakonodavstva te Vam ponuditi i mogućnosti provedbe Vaših poslova na načine s kojima možda niste upoznati.

Možemo Vas savjetovati u vezi pojednostavnjenja ili čak biti nositelji pojednostavnjenja za Vaše potrebe kojima Vaše poslovanje može biti brže i financijski isplativije.

Obratite nam se s povjerenjem, Vaše izazove shvatiti ćemo kao naše izazove.